buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Lun rosenkålsalat
Lun rosenkålsalat består av høstens beste grønnsaker samlet på en og samme tallerken.

Publisert: 24.okt.2011 04:12
Oppdatert: -

Server salaten som middag med godt brød til eller som tilbehør til annen mat.

(4 porsjoner)
300 g sopp
1 pk. bacon
1 rødløk
2 ss smør
salt og pepper etter smak
300 g rosenkål
150 g brokkoli
1 boks marinert fetaost
Friske urter etter smak
Slik gjør du
Skjær frisk sopp. rødløk og bacon i biter. Stek alt sammen i smør i en varm panne/gryte.
Rens rosenkål og del brokkolien i mindre buketter og kok dem møre i lettsaltet vann.
Hell av vannet og ha en stor klatt smør i kjelen. La smøret smelte, dryss over litt salt og bland sammen. Anrett rosenkål- og soppblandingen i djupe tallerkener. Topp med marinert fetaost og friske urter. Server godt ferskt brød til. (frukt.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat