buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Lunsjsalat med byggryn
 

Publisert: 09.mar.2010 05:00
Oppdatert: -

En salat som passer godt på i matpakken på jobb eller på tur. Pakk salat og dressing hver for seg, og du har en deilig frisk matpakke.
(2 porsjoner)
200 g byggryn
8 dl vann
1 ts salt
1 hodesalat
8 - 10 røde cherrytomater
1 gul/rød paprika
1 slangeagurk
1 pose tørkede tranebær (ca. 100 g)

Dressing 3 dl kesam eller matyoghurt
2 ss finhakket frisk koriander eller tørket 2 ss finhakket frisk rosmarin eller tørket 1 ss sitronsaft
nykvernet salt og pepper

Slik gjør du
Legg byggrynene i vann kvelden før eller minst 8 timer i forvegen. Kok byggrynene i bløtevannet sammen med salt i ca. en halv time til grynene er myke, men fremdeles har en hard kjerne midt i. Sil av overflødig vann og avkjøl byggrynene.

Lag dressingen ved å blande sammen ingrediensene og smak til med nykvernet salt og pepper. La dressingen stå kaldt i minimum 20 minutter, slik at smaken fra krydderurtene får satt seg.
Skyll grønnsakene og la dem renne godt av. Del tomatene i to. Kutt opp paprika, agurk og salat i pene, små biter. Bland alt sammen med de avkjølte byggrynene og tørkete tranebær. Server salaten med dressing. (mat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat