buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Lussekatter
13. desember er Lucia-dagen, og lussekatter hører med til alle små og store barns Lucia-feiring. Inviter til fest og nyt smaken av deilige lussekatter.

Publisert: 12.des.2014 04:00
Oppdatert: 12.des.2014 03:59

Ingredienser200 g smør5 dl melk50 g gjær1/4 g safranca. 1 ts salt2 dl sukker2 egg18-20 dl hvetemel1 egg til pensling2 ss rosiner til pyntSlik gjør du:1. Smelt smør og tilsett melk. Varm melkeblandingen til den er ca. 37 °C. Rør ut gjær i den lunkne blandingen. Ha i safran og rør godt.2. Tilsett salt, sukker og egg. Ha i litt og litt mel av gangen, bland til en smidig deig. Dekk bakebollen med plast og la deigen heve til dobbel størrelse på et lunt sted.3. Forvarm stekeovn til 225 °C. Ha deigen på melet bakebord. Trill tynne pølser og form dem til lussekatter.4. Pynt med rosin. Legg baksten på et bakepapirkledd stekebrett. Etterhev under plast eller klede i 15-20 minutter. Pensle med egg.5. Stek lussekatter midt i ovn i 8-10 min, til de er lyst gylne. Avkjøl på rist.(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat