buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Mager skinkepai
Her er en pai med mager bunn.

Publisert: 23.sep.2016 04:00
Oppdatert: 23.sep.2016 04:01

Ingredienser 4 porsjoner:

Mager paibunn:

125 g hvetemel

50 g flytende margarin

75 g cottage cheese

2 ss vann

Fyll:

100 g kokt skinke

100 g frisk sjampinjong

1/4 purre

1/2 rød paprika

50 g halvfet hvitost

2 egg

3 dl lettmelk

1 ts salt og 1/2 ts pepper

Slik gjør du:

1. Elt sammen mel, margarin, cottage cheese og vann i en bolle eller kjøkkenmaskin. Dekk med plast og la deigen hvile i kjøleskapet ca. 30 minutter eller over natten.

2. Trykk deigen ut i små paiformer. Pass på at den dekker godt opp langs sidene. Prikk bunnen med en gaffel og forstek paibunnene i ca. 10 minutter ved 225 °C.

3. Skjær skinke i strimler og sjampinjong i skiver. Skjær paprika i små terninger og purren i strimler. Riv osten. Visp egg og ha i melken. Bland i skinke og de andre ingrediensene. Smak til med salt og pepper.

4. Fordel fyllet i paibunnene. Dryss revet ost på toppen. Stekes ved 180 °C i ca. 30 minutter.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat