buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Maislapper
Disse delikate gyllengule lappene blir raskt en favoritt både hos små og store som har lyst på noe ekstra godt!

0
Publisert: 11.jun.2015 04:00
Oppdatert: 11.jun.2015 04:00

Ingredienser:

4 egg

1 1⁄2 dl maismel

1⁄2 dl melk

1⁄2 ts salt

1⁄4 ts pepper

ca. 300 gr hermetiske maiskorn

2 ss revet parmesan

2 ss hakket frisk kruspersille

2 ss margarin til steking

2 pk bacon (à 150 g)

Slik gjør du:

1. Bland sammen egg, maismel, melk, salt og pepper til en glatt røre.

2. Kjør halvparten maiskorn med en stavmikser til purékonsistens, og ha det i røren sammen med den andre halvparten maiskorn, parmesan og kruspersille. La røren hvile i ca. 15 minutter.

3. Stek små maislapper i en stekepanne med litt margarin.

4. Sprøstek baconskiver i en varm stekepanne.

Server smakfulle maislapper med spørstekt bacon. (Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat