buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Marinert biff i paprikasaus
Marinade gir kjøttet ekstra smak. Det kan også gjøre kjøttet mørere. Mariner skinkebiffen og server en deilig paprikasaus til.

Publisert: 24.nov.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
600 g ytrefilet av svin
3 ss olje
1 løk i skiver
½ ss hakket frisk timian
½ ts salt og ¼ ts pepper
Paprikasaus:
1 pose fløtesaus
½ rød paprika
½ gul paprika
½ grønn paprika
1 ts tørket oregano
2 ½ dl jasminris
Slik gjør du:
1. Bland marinade av olje, løk og timian. Skjær ytrefilet av svin i 1/2 cm tykke skiver, og la kjøttet ligge i marinaden minst 1 time.
2. Kok ris etter anvisning på pakken. Lag fløtesaus etter oppskrift på posen, og tilsett finhakket paprika og oregano.
3. Krydre biffene med salt og pepper. Brun dem på sterk varme i ca. 2 minutter på hver side, og la dem ettersteke på svak varme i 1-2 minutter.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat