buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
17. okt
 
Marinert biff med grønnsakspyd
En frisk og sommerlig rett. Ved å kjøpe ferdigmarinerte biffer får du i tillegg en rask og ekstra smakfull middag.

Publisert: 30.jun.2012 04:12
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
4 marinerte biffer av ytrefilet storfe
8 sjalottløk
8 røde og 8 gule cherrytomater
1 grønn squash
2 ss olje
1 ts salt og ½ ts pepper
8 grillspyd
Slik gjør du:
1. Skrell sjalottløken, skyll tomatene og del squashen i halve skiver.
2. Tre grønnsakene på spyd. Pensle med olje og strø på salt og pepper.
3. Grill spydene på middels sterk varme i ca. 5 minutter, mens du snur dem ofte.
4. Grill biffene på middels sterk varme i 2-3 minutter på en side. Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke videre til rosa kjøttsaft pipler fram.
Server biff og grønnsakspyd med ris (gjerne fullkornris, villris eller brun ris)
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat