22. okt
 
Marinert sild

Publisert: 22.jun.2013 04:13
Oppdatert: -
Våre svenske naboer gjør sommersilden til midtpunktet på Sankt Hans-bordet. Vi bør kanskje la oss inspirere. Silda skal marineres og legges på grillen
(4 porsjoner, 20-40 minutter)
Ingredienser:
4 doble matjessildfileter eller 500 gram fersk sildefilet
Marinade:
2 ss frisk ingefær
2 fedd hvitløk
12 sitron
4 dl vann
1 dl soyasaus
2 ss honning1 ts malt paprika
1 ss sesamolje
Framgangsmåte:
Finhakk eller riv ingefærog hvitløk, press saften av sitronen, og bland med de øvrige ingrediensene til marinaden. Del matjessilden slik at du får 8 fileter. Legg filetene i marinaden og la dem marinere i 30 minutter. Grill filetene på smurt grillfolie eller rett på grill.
Server med frisk salat med frukt og rømmedressing eller vinaigrette.
(Godfisk)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke