buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Marok-kanske grillspyd
Disse grillspydene med godt krydret biffkjøtt har vi toppet med Mahamara, en typisk Marokkansk papirkarøre

Publisert: 24.jul.2014 04:00
Oppdatert: 24.jul.2014 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:

800 g biff av ytrefilet storfe

4 ss olivenolje

saften av 1 sitron

2 ts salt og 1 ts pepper

4 ts paprikapulver

4 ts malt ingefær

4 ts malt spisskummen

4 12 ts gurkemeie

4 ts malt kanel

4 grillspyd

Mahamara:

• 3 grillete paprikaer, hermetisk

1 12 dl valnøttkjerner

1 dl olivenolje

2 ss harissa

1 ss lys sirup

2 ss tahini

1 ts sukker

1 ts salt

Slik gjør du:

1. Skjær kjøttet i store, jevne biter.

2. Bland olivenolje, sitronsaft og tørre kryddere i en bolle. Vend inn kjøttbitene slik at de er godt dekket av krydder på alle kanter. La gjerne kjøttet ligge i kjøleskap over natten for å trekke smak.

3. Tre kjøttbitene på spyd.

4. Kjør alle ingrediensene til mahamaraen i en food processor til fin konsistens, men spar litt nøtter til å drysse over. La den gjerne stå å «sette seg» i kjøleskap en time før den skal nytes.

5. Grill spydene og server med Mahamara.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat