buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Marokkansk kos
 

Publisert: 21.sep.2010 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
En spennende gryterett med aprikoser, appelsinjuice, spisskummen og mye mer. Denne pirrer smaksløkene dine.

400 g benfritt lammekjøtt i biter (3x3 cm)
2 ss hvetemel
1 ts salt
½ ts pepper
2 båter hvitløk
2 ss olje
1 ½ dl appelsinjuice
1 kjøttbuljongterning + 3 dl vann (blandet)
50 g tørket aprikos
1 ts malt koriander
1 ts malt spisskummen
2 ts maisstivelse (maizena) , utrørt i 1 ss vann
2 ss grovhakkede mandler
1 ss hakket frisk koriander til pynt

Slik gjør du
1. Vend kjøttet i en blanding av mel, salt og pepper. Finhakk hvitløken.
2. Brun kjøttet i oljen i to omganger. La hvitløken surre med det siste minuttet.
3. Tilsett aprikoser, appelsin-juice, buljongvann og krydder. La det trekke i 5-10 minutter.
4. Rør inn maisennamelblandingen, ha i mandlene og strø over hakket koriander.
Server med kokt ris.
PSST: Aprikoser og mandler er svært vanlige ingredienser til lammekjøtt i denne delen av verden.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat