buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Medaljonger på grønnsakseng
Spinat er en grønnsak som opprinnelig kommer fra Iran. I dag blir den også dyrket i Europa. Grønne grønnsaker inneholder mye C-vitamin og jern. En sunn, rask og god rett.

Publisert: 12.mai.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
800 g indrefilet av svin
2 ss margarin /olje til steking
1 ts salt
½ ts pepper
200 g frisk spinat
250 g frisk sjampinjong
2 løk
2 gulrøtter
2 ss margarin /olje til steking
Slik gjør du:
1. Vask spinaten godt og ta vekk de grove stilkene. Skjær soppen i skiver, løken i båter og gulrøttene i staver.
2. Skjær kjøttet i ca. 2 1/2 cm tykke skiver. Ha på salt og pepper. Brun dem på sterk varm, etterstek på svakere varme i 1-2 minutter. Legg dem til side.
3. Fres grønnsakene i litt margarin/olje og legg kjøttet over.
Server med poteter og sjysaus. (matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat