buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Medisterkaker med fruktsalat
Medisterkaker med fruktsalat, en rask og smakfull middag som passer perfekt i tidsklemma før jul.

Publisert: 21.nov.2014 04:00
Oppdatert: 21.nov.2014 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:12 ferdigstekte medisterkakeFruktsalat:ca. 20 røde druer delt i to2 pærer i strimler3 vårløk i ringer4 ss lettrømme1/2 ts salt1/4 ts pepperSlik gjør du:1. Forvarm stekeovn til 180 C°.2. Legg medisterkaker i en ildfast form. Stek midt i stekeovn i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomvarme.Kjøp gjerne medisterdeig og lag dine egne medisterkaker. Form kakene i håndflaten ved hjelp av en skje, beregn ca. 40 g per kake. Brun kakene i en varm stekepanne med smør til de har fått en fin farge rundt det hele, legg dem over i en ildfast form og stek dem ferdige i stekeovn på 180 C° i ca. 10 minutter.3. Bland sammen druer, pære, vårløk og rømme i en bolle. Smak til med salt og pepper.Anrett saftige medisterkaker med frisk fruktsalat. Dryss gjerne litt vårløk over salaten som pynt.(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat