buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Medisterkaker og salat
Søte pærer og bitter salat er kanskje uvante smaker sammen med medisterkaker, men kombinasjonen er overraskende god. Salaten lager du kjapt mens medisterkakene godgjør seg i stekeovnen.

0
Publisert: 09.des.2015 04:00
Oppdatert: 09.des.2015 03:59

12 stk ferdig stekt medisterkake

2 pærer

saften av 1⁄2 stk sitron

1 stk radicchio rosso

1 stk friséesalat

1⁄2 dl valnøttkjerner

2 ss flytende honning

Slik gjør du:1. Forvarm stekeovnen til 180 °C.

2. Legg medisterkaker i en ildfast form. Stek dem midt i stekeovn i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomvarme.

3. Vask pærer og skjær dem i tynne skiver, bruk gjerne en ostehøvel til dette. Drypp over sitronsaft for å hindre at pærene blir brune.

4. Vask salat og riv den grovt.

5. Legg på pæreskiver, dryss over valnøtter og ha på honning rett før servering.

Server varme medisterkaker med den friske salaten.

Kjøp gjerne medisterdeig og lag dine egne medisterkaker. Form kakene i håndflaten ved hjelp av en skje, beregn ca. 40 g pr. kake. Brun kakene i en varm stekepanne med smør til de har fått en fin farge rundt det hele, legg dem over i en ildfast form og stek dem ferdige i stekeovn på 180 °C i ca. 10 mnnutter.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat