22. okt
 
Mer energi med naturlig mat
Mer energi og bedre helse med naturlig mat – det er budskapet i matboka «Sunnheten på bordet», som Cappelen Damm har gitt ut.

0
Publisert: 04.mar.2016 04:00
Oppdatert: 04.mar.2016 04:00

Boka rommer oppskrifter på frokost, lunsj, middag, kaker, desserter og drikke, lagd av rene, naturlige og hovedsakelig økologiske råvarer. Matblogger og fotograf René Zografos har valgt ut rettene i samarbeid med Niels Chr. Geelmuyden, forfatter av bøkene «Sannheten på bordet» og «Sannheten i glasset».

Geelmuyden forteller i innledningen til hvert kapittel hvorfor akkurat denne maten er bra for deg. Det påpekes også at rettene er dessuten valgt ut med tanke på et bærekraftig landbruk og god dyrevelferd. «Spiser du denne maten, gjør du både din egen helse og jorden en tjeneste», lokker forlaget.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke