buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
MER SMAK: Nordmenn liker å eksperimentere med krydder og marinade når de griller. Foto: Nnortura
 
Mer futt i grillmaten
Grillfrelste nordmenn blir stadig mer vågale med krydder og marinade. I år kommer mange til å servere grillkjøtt med smak av appelsin, ingefær og mango.

Publisert: 21.mai.2010 04:12
Oppdatert: -

Blant nyhetene fra denne sesongen er appelsinkrydret nakkefilet av svin, sitron- og ingefærkrydret nakkefilet og mango- og chilimarinert ytrefilet.
De nærmeste ukene er det høysesong for grilling i Norge.
- En klar tendens er at flere starter sesongen tidligere på våren. Fra nå og fram til sankthans er det full fart på utegrillen landet rundt, sier informasjonsleder Oda Christensen i Opplysningskontoret for kjøtt.
Mer enn ni av ti nordmenn griller i løpet av sommeren. Drøyt 40 prosent griller mer enn åtte ganger. Om lag en fjerdepart av befolkningen er virkelige storgrillere og tilbereder maten på utekjøkkenet 15 ganger eller mer per år. Til tross for et stort antall nye grillfristelser i butikkene, holder grillpølsene stand som folkefavoritt. (NW)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat