buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
for allergikere: Laktosefri melk.
 
Mer mat for allergikerne

Publisert: 08.jun.2012 04:13
Oppdatert: -
Det blir stadig flere matvarer å velge mellom for personer som ikke tåler melk, egg og glutenholdig mel.
- Fra 2010 til 2011 økte salget av allergifrie matvarer med nær 30 prosent, og økningen fortsetter, sier kommunikasjonssjef Kine Søyland i NorgesGruppen. - Vi tenker at de med allergier skal slippe å stikke seg ut og alltid spise annen mat enn andre. Derfor prøver vi først allergenfri mat som passer for alle når vi utvikler nye produkter, sier Åsta Otteren Ellingsen, i Rieber og Søn, som står bak Toro. - I barneselskaper, på skoleavslutninger og andre feiringer vil det alltid være noen som ikke tåler egg, melk eller mel. Folk skal slippe å lage flere typer kaker, og de skal være sikre på at ingen får i seg noe de ikke tåler. - Men allergi og intoleranse øker, og derfor blir det viktig å drive innovasjon på dette området. Her må vi samarbeide med utdanningsinstitusjonene, slik at ansatte i matindustrien får den kompetansen som kreves for å utvikle slike matvarer, sier Roald Guldbrandsen i NHO Mat og Drikke.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat