22. okt
SUNT: Mange vil spise sunn lunsj på jobben.
 
Mer salat på jobben

Publisert: 14.des.2012 04:13
Oppdatert: -
Har du kantine på jobben, er sjansene store for at du velger salat til lunsj.
- Mer enn halvparten av kantinegjestene våre er innom salatbaren hver dag. Det går en grønn bølge over norske bedriftskantiner. Stadig flere bytter bort brødskivene og velger salatskålen, sier Mathilda Rein i ISS. - Hittil i år har vi hatt en økning på mer enn 13 prosent i salget av frukt og grønt i kantinene. sier Rein. - Det er ingen tvil om at de fleste ønsker å spise mer grønt og grovt i arbeidshverdagen. Dette er en utvikling som gradvis har ført til at kantinematen er blitt sunnere. Folk vil ikke lenger ha panert fisk eller farseprodukter. Bama er storleverandør av frukt og grønt til norske bedriftskantiner og bekrefter den grønne trenden. Men kantinegjestene er krevende. De vil ikke spise den samme salaten dag ut og dag inn. - Variasjon er kjempeviktig. Det holder ikke å ha de samme salatingrediensene hele året. - Kinakålen er ute, nå er det lollosalat, ruccula og andre salattyper som gjelder, sier Mia Robinson i Bama.
(Newswire)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke