buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Mat.no
 
Middagen i form
 

Publisert: 01.nov.2010 04:12
Oppdatert: -

4 porsjoner

4 stk potet
4 stk gulrot
4 skive kålrot (ca 300 g)
2 ts maisstivelse (maizena)
6 dl helmelk
½ ts salt
1 stk grønnsakbuljong (terning)
4 ss sennep
600 g ferdig kokt bayonneskinke
2 dl revet hvitost

Slik gjør du:
Skrell grønnsakene og kutt de i tynne skiver. Rør maisennamelet ut i litt av den kalde melken. Kok opp blandingen, under omrøring, i en kjele med resten av melken. Tilsett salt og buljongterning og smak til med sennep.
Legg grønnsakene i en ildfast form og hell sennepsausen over grønnsakene.
Sett formen inn i forvarmet ovn på 200 °C i 30 minutter. Ta formen ut av ovnen og legg oppskåret bayonneskinke oppå grønnsakene. Ta en skje og øs litt av sennepsausen over bayonneskinken. Strø revet ost oppå bayonneskinken, sett formen inn i ovnen og skru varmen opp til 225 °C. La formen stå i ovnen i ytterligere 15 - 20 minutter, til skinken er blitt gjennomvarm og grønnsakene er kokt. Server gjerne retten med ferskt brød. (mt.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat