buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Middageni form

Publisert: 29.okt.2010 04:12
Oppdatert: -
(4 porsjoner)

4 poteter
4 gulrøtter
4 skiver kålrot (ca. 300 g)
2 ts maisstivelse (maisenna)
6 dl helmelk
½ ts salt
1 terning grønnsakbuljong
4 ss sennep
600 g ferdig kokt bayonneskinke
2 dl revet hvitost

Slik gjør du
• Skrell grønnsakene og kutt de i tynne skiver. Rør maisennamelet ut i litt av den kalde melken. Kok opp blandingen, under omrøring, i en kjele med resten av melken. Tilsett salt og buljongterning og smak til med sennep.
• Legg grønnsakene i en ildfast form og hell sennepssausen over grønnsakene.
• Sett formen inn i forvarmet ovn på 200 °C i 30 minutter. Ta formen ut av ovnen og legg oppskåret bayonneskinke oppå grønnsakene. Ta en skje og øs litt av sennepssausen over bayonneskinken. Strø revet ost oppå bayonneskinken, sett formen inn i ovnen og skru varmen opp til 225 °C. La formen stå i ovnen i ytterligere 15 - 20 minutter, til skinken er blitt gjennomvarm og grønnsakene er kokt. Server gjerne retten med ferskt brød.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat