buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Middelhavskylling med pasta
Noen ganger er det utrolig enkelt å velge sunn middag. I løpet av 20 minutter er denne middelhavskyllingen med pasta klar til servering. Raskt og sunt!

Publisert: 11.mai.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
4 kyllingfileter
litt salt og pepper
4 ss flytende margarin til steking
3 ss revet parmesan
8 grønne oliven
2 ts hakket frisk oregano
Basilikum- og tomatsaus:
2 løk i båter
2 bokser hermetiske tomater
ca. 1 ts sukker
2 ss finhakket frisk basilikum ev. oregano
Slik gjør du:
1. Stek kyllingfiletene i litt flytende margarin i 2 minutter på hver side. Legg på lokk, skru platen ned et trinn, og etterstek i 6-8 minutter avhengig av tykkelsen på fileten.
2. Fres løk og hvitløk i litt olje i en kjele til løken er blank. Tilsett knuste, hermetiske tomater, litt sukker og basilikum eller oregano. La alt putre i noen minutter. Smak til sausen med salt og pepper.
Server med kokt pasta. Dryss eventuelt litt revet parmesan på toppen og pynt med oliven og oregano.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat