buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Mindre daglig brød

Publisert: 30.okt.2009 05:10
Oppdatert: -
Boka Bedre uten brød av Wolfgang Lutz og Christian B. Allan anbefales som introduksjonsbok for dem som er interessert i ernæring og helse. Dr.med. Wolfgang Lutz (født i 1917) fra Østerrike var en pioner som i 1950-årene kom fram til at et kosthold med stor andel karbohydrater, ikke danner grunnlaget for best mulig helse. Boka er skrevet for et allment publikum, men inneholder også vitenskapelig dokumentasjon som fagfolk kan ha utbytte av.
Det viktigste ernæringsrådet i Bedre uten brød er å begrense andelen karbohydrater i kostholdet til 72-84 gram per dag. Følges dette rådet uten å øke det totale inntaket av energi, vil man få bedre balanse mellom de energigivende stoffene proteiner, fett og karbohydrater. Perspektivet som anlegges i boka, er i samsvar med vår tids kunnskaper om ernæring i steinalderen. Boka inneholder konkrete råd om matvarer som bør spises og hva som bør unngås i en steinalderdiett (lavkarbohydrat/høyfettdiett).

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat