buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Minestrone al pesto
I Italia finnes det få rene oppskrifter på minestronesuppe. Der lages suppen med de grønnsakene som er tilgjengelig. Det eneste som er helt sikkert, er at det skal være hvite bønner i den. Den skal også være tykk, varm og full av gode smaker.

Publisert: 05.okt.2015 04:00
Oppdatert: 05.okt.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

400 g kjøttdeig eller karbonadedeig

2 ss olje

10 dl vann

2 kjøttbuljongterning

4 dl pasta

2 finhakkete løk

1 PK djupfryst grønnsakblanding

2 bokser hermetiske røde bønner

2 bokser hermetiske tomater

1 ts salt

1–2 ts nykvernet pepper

ca. 4 ss revet parmesan

ca. 4 ss pesto

Slik gjør du:

1. Brun kjøttdeig i en gryte med olje. Tilsett vann og buljong, og kok opp.

2. Ha i pasta og finhakket løk, og la det småkoke i 5–6 minutter.

3. Tilsett grønnsakblanding, bønner og tomat, og la gryten småkoke i 4–5 minutter.

4. Smak til med salt og pepper.

Server med en spiseskje pesto og litt nyrevet parmesan i hver suppeskål.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat