buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Mouton à la Bourguignonne
Å la kjøtt trekke i vin er en mye brukt framgangsmåte i Frankrike, spesielt i Bourgogne der det produseres mye vin. Retten kan kokes i stekeovnen eller på platen.

Publisert: 08.feb.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 6 porsjoner:
1 ½ kg beinfritt grytekjøtt av lam
2 dl hvetemel
250 g bacon
1 ts salt
½ ts nykvernet pepper
3 ss smør
500 g frisk sjampinjong
500 g stjerneløk
ca. 1 flaske rødvin (burgunder)
Suppekvast (bouquet garni):
1 stilk frisk timian
1 laurbærblad
6 stilker frisk kruspersille
Slik gjør du:
1. Vend kjøttet i melet. Stek bacon i en stor gryte. Brun kjøttet i smør. Ha på salt og pepper.
2. Surr sammen ingrediensene og legg i suppekvasten. Hell på vin så det dekker kjøttet. Kok opp og la alt trekke på kokepunktet ca. 1 time (bruk lokk).
3. Stek sopp og løk i panne på middels varme i 5 minutter. Ha alt i gryta og la det trekke i en time til.
Server med kokte poteter eller ris.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat