buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Mozzarella med salamichips
 

Publisert: 14.sep.2010 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
20 skiver salami
8 skiver mozzarella
1 rød chili
1 rød paprika
1 løk
1 boks hermetiske tomater uten juice
3 ss frisk basilikum
1 dl olivenolje
Saften fra 1 lime
1 ts salt
½ ts pepper

Slik gjør du
1. Salsa: Ta frøene ut av chilien og paprikaen. Ha paprika, løk, hermetiske tomater uten juice, basilikum, olivenolje og saften av presset lime i en foodprocessor.
Kjør maskinen til alt er grovhakket. Smak til med salt og pepper. La sausen stå 1 time i kjøleskap før servering.
2. Legg salamiskivene på en rist i stekeovn på 150° C i ca. 1/2 time, eller rist dem eventuelt i en panne.
Skivene skal være sprøe og tørre.
3. Legg salami, mozzarella og salsa lagvis på et fat.
Pynt med resten av salsaen og friske urter. (mat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat