buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Mulligataw-nysuppe

Publisert: 31.jan.2017 06:35
Oppdatert: 31.jan.2017 07:23

En deilig indisk hønsesuppe, med massevis av karri og linser. Du husker den kanskje fra Grevinnen og hovmesteren? Grevinnen foretrekker suppen med sherry i glasset.

Kjøttet fra 1 kokt høne

100 gr grønne linser

2 stk løk

2 ts karri

2 ss smør

1 l kraft fra koking, evt. buljong

1 boks kokosmelk

1 dl kremfløte

1 1⁄2 ts salt

Slik gjør du:

1. Kok linser etter anvisning på pakken, vanligvis i lettsaltet vann i ca. 20 minutter. Sil av vannet og avkjøl linsene.

2. Finhakk løk og fres den i en varm kasserolle med smør, sammen med karri. Stek til løken er blank

3. Tilsett hønsekraft, kokosmelk, fløte og linser. Kok opp og ha i oppskåret hønsekjøtt. Smak til med salt før servering.

Har du kokt høne, silt og avkjølt kraften, vil du oppdage at fettet vil danne et hvitt lag på toppen av kraften. Dette fettet kan du bruke å steke løken i, om du vil.

Server gjerne med stekte og krydrede kikerter og hakket koriander. (Matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat