buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Nachost-brød
Maria og Susanne har laget det salte vinnerbidraget i konkurransen om å lage «Fremtidens skolebrød».

Publisert: 24.feb.2011 04:12
Oppdatert: -

2 ½ dl skummet kulturmelk
2 ½ dl vann
50 g gjær
1 dl olje
1 ts salt
250 g hvitost i terninger
50 g linfrø
300 g sammalt hvete, grov
150 g sammalt rug, fin
400 g hvetemel
60 g nachos chips (tacochips)
½ ss havsalt

Slik gjør du
Varm opp vann og surmelk til det er fingervarmt, 37 grader. Smuldre gjæren og rør den ut i den lunkne væsken. Ha i resten av ingrediensene, utenom nachos, havsalt og ost. Kutt ost i terninger og elt dem inn til slutt. Elt deigen godt. Dryss eventuelt i mer mel til deigen er glatt og ikke kleber, og slipper bakebollen. Dekk bollen med plast, og la den stå på et lunt sted i ca. 30 minutter.
Form et rundt brød og legg det i en smurt kakeform eller en liten langpanne. Benytt en annen form hvis ønskelig. Skjær ruter i brødet, slik at brødet blir lett å bryte opp. Dekk formen med plast, og la den stå på et lunt sted i ca. 30 minutter. Pensle brødet med vann. Knus nachos, og strø over brødet sammen med havsaltet.
Stek brødet midt i ovnen ved 200 oC i 30 - 40 minutter. Avkjøles på rist. (b rodogkorn.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat