buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Nagomi best i lysløypa
Barrunde: Vi passerer målstreken på vinbaren etter en behagelig testrunde i Hamars mest populære lysløype. Nagomi tar en knepen seier.

Publisert: 31.mar.2017 06:25
Oppdatert: 31.mar.2017 06:32

Vi hadde startet vår barrunde tre timer tidligere i baren på Nagomi. En vennlig bartender viser vei – både til baren og på drinkkartet. På Nagomi blir du spurt hva du liker. Bartenderne kan sin cocktailmeny og loser mot gode valg.

Henriette går for stedets egenkomponerte gin & tonic tilsatt en dose spicy sirup, rips og en drøy kanelstang. Fever Tree Tonic smaker himmelsk med akkurat passe ginsmak. Henriette bemerker at kanelstangen med fordel kunne vært noe kortere.

Hanna er lykkelig med sin Kyoto med gin, sitron, pasjonsfruktsirup og mynte. Det ser herlig ut og smaker godt. Stemningen i baren er god. Dempet musikk, barbetjening som gjerne deler noen triks og kan kunsten å småsnakke med kundene. Vi rusler ut av første etappe med et smil. Dette er ei løype vi kan like. Vi er klare for Heia Hamar.

Her møter en blid og hyggelig bartender oss. Vi spør om et drikkekart, men det har ikke baren rukket å lage ennå. Vi ber om en irsh coffe og får en tommel i været. Bartenderen spør om vi vil ha en annen whisky enn barens standard. Vi velger tradisjonelt og går for Jameson. Det spares ikke på brunsukker og bokskrem. Kaffen er litt for tynn. Her er det mulig å lage noe bedre.

Neste etappe er kort. Basarene ligger et par lysmaster unna. Der er stemningen travel og god i restauranten. Det er fullt rundt bordene, men god plass i baren. Vi går for Basarenes eget øl Talas. Hanna drikker tropical ale. Henriette velger en pale ale. Bartenderne har virkelig greie på hva de selger. Vi får en akkurat passe lang orientering om ølsortene. Atmosfæren er så god at vi har lyst til å bli sittende et par runder til, men sjarmøretappen gjenstår. Vi går for gull og går i dobbeltdans over Stortorget.

Litt overraskende blir vi møtt med quizaften og fullt hus på vinbaren. Det er filmquiz og Henriette foreslår en Dry Martini ala James Bond. – Nei, sier Hanna, – her vil jeg ha en kraftig, fransk rødvin til 150 kroner glasset. Det får hun. Quizfolket forlater stedet og godt voksne gjester nyter en avslappet fredagsstemning. Vi har to viner å velge mellom og får elegant en munnfull av hver i glassene, slik at vi lettere kan velge. Utmerket service, hyggelig og rolig stemning. Vi har gått på maksimaltid i lysløypa og gir blaffen i plasseringen, i visshet om at vi har gjort vårt beste.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat