buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Petter Nome: Fornøyd. Foto: Ørn Borgen / SCANPIX
 
Nisjeøl og flaskevann øker
Etter flere år med nedgang i salget av vann på flaske, er trenden i ferd med å snu. Men ingen drikkevarer øker mer enn øl fra norske mikrobryggerier.

Publisert: 25.mai.2012 04:13
Oppdatert: -
26 prosent vekst for sterkøl og seks prosent økning i salget av flaskevann. Det er fasiten etter årets fire første måneder, viser tall fra Bryggeri- og drikkevareforeningen.
Framgangen for norsk nisjeøl ser ikke ut til å ha noen ende, og det skyldes i hovedsak økt interesse for norske bryggerier som Nøgne Ø, Haandbryggeriet, Lervig Aktiebryggeri, Ægir og Kinn bryggeri, ifølge bransjeforeningen.
I fjor økte sterkølsalget med 40 prosent. I perioden januar-april i år var veksten på 26 prosent.
- Det er helt fantastisk med tanke på at aprilværet var elendig og at den største distributøren, Vectura, hadde total kollaps i flere uker, sier direktør Petter Nome i Bryggeri- og drikkevareforeningen. Det totale ølsalget i Norge, både sterkøl og butikkøl, viser en økning på én prosent for årets fire første måneder.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat