buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Noen av fristelsene ...

Publisert: 20.apr.2012 04:13
Oppdatert: -
Kjetil Holen og Henrik Andreassen hos fiskehandler Knutstad & Holen står bakom komposisjonen av de fristende fiskeretter som nå innføres i barnehagene rundt om. Vi kan bringe noen av oppskriftene. God appetitt.

Fylt Rødspette: Doble Rødspette-fileter dekkes med crème fraîche, reker, persille og cheddar før ny filet legges på. Krydres med salt og pepper og bakes i ovnen på 180 grader.

Fiskesuppe: Rotgrønnsakene renses og kuttes i suppebiter, små terninger og strimler. Fisken kuttes i passende biter. Smør smeltes i en gryte og mel tilsettes til passe konsistens, ca. 50 gr smør og 60 gr mel pr. liter væske. Jevningen spes med kraft og gis et oppkok før den monteres med fløte. Kok opp suppen og tilsett grønnsakene og fisken. La suppen trekke til fisken er ferdig. Smak til med salt og pepper.

Sjømatwok: Grønnsakene og fisk renses og kuttes i passende biter. Pitabrød stekes etter anvisning på pakken, avkjøles. Wokblandingen marineres med urt og hvitløkmarinade og has over på stekebrett/bakk og stekes i ovn på 180 grader til fisken er klar. Pitabrødene deles i to og fylles med wok og dressing.

Laks i form: Laksefileten skjæres i medaljonger og legges i langpanne, krydres med salt og pepper. Finsnittet løk og hvitløk freses i gryte og pesto etter smak tilsettes. Spe med fiskekraft, melk og fløte, 1/3 av hvert. Sausen jevnes med maisenna og smakes til med salt og pepper. Fiskemedaljongene napperes med sausen og revet parmesan strøs over. Stekes i ovn på 180 grader i ca. 12-15 minutter.

Skattkiste: Sjømat og grønnsaker etter eget valg renses og kuttes i passende biter. Ark av aluminiumsfolie brettes til små båter før fiskeblandingen has oppi. Smaksettes med marinade og crème fraîche før båtene lukkes og bakes i ovn eller på grill/bål.

Laksesandwich: Laksefilet uten skinn og bein skjæres på skrått og krydres med salt og pepper før den legges på smurt stekebrett. Stekes i ovn ved 180 grader. Brød skjæres i skiver og ristes i ovn/panne/bål eller grill. Rød paprika renses og kuttes i trekanter før de svis i panne med litt olje, krydres med salt og pepper. Cottage chees blandes med basilikumpuré og smøres på den nederste brødskiva. Monteres videre med salat, laks, rødløk i skiver, svidd paprika og ristede sesamfrø. Toppskiva legges på og sandwichen deles på skrå i to.

Seipanne: Pasta penne kokes i lettsaltet vann og avkjøles i dørslag med litt olje. Pasta skal IKKE skylles i kaldt vann, da mister den all smak!!! Hvit saus lages av ca. 50 gram smør og 50 gram hvetemel, jevningen spes med varm melk og gis et oppkok under konstant omrøring. Smakes til med salt og pepper. Seifileten renses for bein og deles i passende biter. Kokt pasta og sei legges i form før tomatsaus og hvitsaus helles over. Stapp sausen litt ned i fisk og pasta før revet ost strøs over. Stekes i ovn ved 180 grader i ca. 30 minutter.

Fiskeburger: Fiskekarbonadene varmes i ovn/stekepanne. Brødene ristes. Salami /chorizo skjæres i skiver og stekes i panne. Fiskeburgeren monteres med agurkdressing og tilbehør etter eget ønske.

Tacolaks: Laksefileten renses for skinn og bein før den kuttes i terninger og krydres med tacokrydder. Stekes i ovn ved 180 grader. Grønn squach, rød løk og paprika renses og svis av i panne, krydres med salt og pepper. Retten monteres på serveringsfat med grønnsaker, salat, laks, tortilla chips, crème fraîche og revet ost.

Laksepizza: Pizzabunnen smøres med saus og toppes med stekte grønnsaker (grønn squach, rødløk og paprika), marinerte lakseterninger og revet ost. Stekes ved 180 grader til gylden.

Kremet pasta med laks: Fersk pasta kokes og avkjøles i dørslag med litt olivenolje, vend jevnlig på pastaen så den ikke kleber seg sammen. Melk, fløte og fiskekraft kokes opp, 1/3 av hvert, og jevnes til en tynn saus med maisenna. Erter og pasta tilsettes, røkelaks og fersk laks skjæres i tynne skiver og vendes forsiktig inn. Toppes med friske urter etter smak.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat