buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Nøttebunn med eggekrem og moreller
Kaker med nøttebunn blir saftige og gode. Her toppes den gode smaken med hjemmelaget vaniljekrem og sesongens gode bær.

Publisert: 28.jun.2011 04:12
Oppdatert: -

Dette trenger du (8 porsjoner):
Nøttebunn:
150 g hasselnøtter
150 g valnøttkjerner
3 dl egg
150 g sukker

Eggekrem:
4 dl melk
1 vaniljestang eller litt vaniljesukker
6 eggeplommer
½ dl sukker
1 ss maisstivelse (maisenna)

Slik gjør du:
1. Mal mandler og nøtter. Pisk eggedosis og vend inn nøtteblandingen. Stek i smurt form (22-24 cm i diameter) på nederste rille i stekeovnen ved 200 °C i 20-30 minutter. Avkjøl.
2. Skrap ut vaniljefrøene og ha dem i en kjele sammen med resten av ingrediensene. Varm opp under omrøring til kremen begynner å tykne. Vær forsiktig så det ikke blir for varmt slik at kremen «sprekker». Når kremen har fått passe tykk konsistens, avkjøles den i kaldt vann. Rør av og til.
3. Fordel eggekrem over nøttebunnen og pynt med moreller.
(www.matprat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat