22. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Nuggets med torsk
Sprøstekte torskebiter, også kalt nuggets, er en enkel og god rett. Server den med pommes frites og salat, en rask hverdagsmiddag.

Publisert: 16.jun.2011 04:12
Oppdatert: -
Dette trenger du (4 porsjoner):
600 g torskefilet
2 egg
2 ss sweet chilisaus
4 dl cornflakes

Dippsaus
1 egg
1 ss eplesidereddik
1 dl rapsolje
3 ss sesamolje
salt og pepper
smør

Tilbehør
1 gulrot
0,25 issalat
pommes frites

Slik gjør du:
• Stek pommes frites etter oppskriften på pakningen.
• Del torsken i 4 biter per porsjon.
• Visp eggene og bland inn søt chilisaus.
• Vend torskenuggets i eggeblandingen og avslutt med å panere dem i Cornflakes.
Dippsaus:
• Visp sammen eggeplomme med eplesidereddik, drypp inn rapsoljen.
• Smak til med sesamolje, salt og pepper.

• Stek nuggets i smør og olivenolje i ca. 3-4 minutter på hver side.
• Rensk gulrot og lag herlige strimler.
• Del isbergsalaten i hele blad og legg dem på en tallerken.
• Legg nuggets på isbergsalaten, pommes frites ved siden og avslutt med gulrotstrimler.
• Serveres sammen med dippsausen.
(www.godfisk.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke