buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
BRØD:Nye brødposer skal øke brødenes holdbarhet.Foto: Newswire)
 
Nye brødposer, ferskere brød

Publisert: 05.apr.2013 04:13
Oppdatert: -
Nå skal det utvikles nye brødposer som kan holde brødene ferske mye lenger.
To av ti brød blir aldri kjøpt og må kasseres. I tillegg kaster hver nordmann 12 brød i året hjemme. Et nytt prosjekt, BreadPack, har som mål å redusere brødsvinnet med 25 prosent. Prosjektet går over to år, og ett av målene er brødposer skal holde brødene ferskere mye lenger. - Klarer man å øke holdbarheten på brød med ett døgn, vil det gi betydelig reduksjon i mengden ferske brød som kastes, sier daglig leder Kari Bunes i Den norske emballasjeforening. Målet er at brødene skal kunne selges ferske i butikk. Ikke bare den dagen de er bakt, men også dagen etter.- Svinn av brød er et stort problem, sier kommunikasjonssjef Anne Marie Schrøder i ForMat. - Det er blitt en oppfatning om at brød må være sylferskt for å være godt. Jeg kjøper gjerne fire brød om gangen og legger i fryseren. Det fungerer helt fint, ikke minst hvis brødene er av god kvalitet, sier Anne Marie Schrøder. (Newswire)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat