buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Oksehalesuppe fra Nederland
Å lage god suppe er ingen kunst når man har gode råvarer. Oksehale trenger lang koketid for å mørnes, men kjøttet blir fantastisk og kraften enda bedre. Denne oppskriften kommer fra Nederland.

Publisert: 10.sep.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
1 kg oksehale, skiver
2 ss margarin til steking
2 l vann
2 sjalottløk
2 bokser hermetiske tomater
1 ss anisfrø
2 ss frisk timian, hakket
2 laurbærblad
1 ts salt og ½ ts pepper
Slik gjør du:
1. Brun oksehalene på høy varme i bunnen av gryta. Hell på vann til det dekker oksehalene.
2. Skjær løken i grove biter og ha dem i gryta sammen med laurbær, boksetomater og anisfrø. La det koke i to til fire timer.
3. Smak til med salt og pepper.
Server med poteter eller potetmos.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat