buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
15. okt
 
Oksestek i kefir

Publisert: 15.mai.2009 05:14
Oppdatert: -
(4 porsjoner)
1,2 kg oksestek
1 l kefir
Saus 50 g hvetemel
50 g smør
1 1/2 dl matyoghurt
1 ts einebær
4 skive brunost
1 ts salt
1/2 ts pepper
1 løk
2 gulrøtter
8 friske grønne asparges
100 g frisk sjampinjong
400 g mandelpotet
1 dl tyttebærsyltetøy
Slik gjør du1: Brun oksesteken godt på alle sider. La den hvile i en halv time. Hell på kefir, og la den trekke i kjele i to timer.
2: Når steken er ferdig lager du sausen:

Ha hvetemel og smør i en panne, spe med kraften(den som har kokt med steken) til passe konsistens, ha i ett halvt beger matyoghurt (1 1/2 dl) og smak til med einebær, brunost salt og pepper.

3: Kutt løk og grønnsaker i biter og sjampinjong i båter. Stek alt lett i panne. Skjær steken i tynne skiver.

Server med kokte mandelpoteter og tyttebærsyltetøy. (mat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat