buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Øl er grillfavoritt

Publisert: 15.jun.2012 04:13
Oppdatert: -
Én av tre nordmenn foretrekker å drikke øl til grillmat, skal tro en undersøkelse YouGov har gjort for Bryggeri- og drikkevareforeningen.
Brus og mineralvann kommer på andreplass med 32 prosent, mens 22 prosent foretrekker å drikke vin til grillmaten. Salgstallene viser at de aller fleste som kjøper øl på sommeren velger å drikke lyst pilsnerøl og gjerne ulike lette sommerøl.
- På samme måte som med vin, bør du velge øl som passer til den maten du skal spise, sier Petter Nome i Bryggeriforeningen. Mens pils passer godt til svinekjøtt og pølser uten for mye krydder, er mørke øltyper ofte bedre til marinert og raftig grillmat. Bayer er et godt valg til mange kjøttretter, og til spareribs kan man gjerne forsøke bokkøl eller porter. Juleøl kan være bra til grillet oksekjøtt Til laks og annen fisk kan det passe med et lyst hveteøl. Makrell matches godt av saison eller blonde. Til lyse kjøttretter av for eksempel kylling, er lette sommerøl og lettøl gode valg. (newswire.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat