buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
BÆR: Importørene saumfarer verden for å skaffe friske bær hele året.
 
Ola og Kari er på bærtur

Publisert: 22.feb.2013 04:13
Oppdatert: -
Salget av friske blåbærsalget er mer enn doblet det siste året. Også jordbær og bringebær står høye på Ola og Karis handleliste.
- Ingenting slår de norske bærene, men de er jo bare å få i en kort periode på sommeren og høsten. Resten av året må vi til utlandet for å finne bær som ligner mest mulig på de norske i smak, sier informasjonssjef Hanne Linnert i Bama.
- Vi har faktisk ansatt folk til å være på bærtur når det ikke er norsk sesong. De tråler rundt i Latin-Amerika, Mellom-Europa og middelhavslandene på jakt etter produsentene med de beste bærene.
- Økningen er gledelig. Hvis du veksler på mellom flere sorter, er du sikker på å få i deg et bredt spekter av de rundt 100.000 aktive stoffene som finnes i bær som er så godt for helsen. I tillegg får du C-vitamin, kostfiber og andre næringsstoffer. Det styrker immunforsvaret nå om vinteren, sier, mener ernæringsfysiolog Gunn Helene Arsky.
(newswire)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat