buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
17. okt
NORSK: Tre av fire vi ha norsk kjøtt.
 
Ola og Kari vil ha norsk mat

Publisert: 28.des.2012 04:13
Oppdatert: -
Etter flere års nedgang øker nordmenns interesse for norsk mat.
54 prosent av befolkningen mener nå at det er ganske viktig eller meget viktig at landbruksproduktene vi bruker skal være norske, ifølge undersøkelsen Norske Spisefakta. Folk ser også ut til å være mer villige enn før til å betale ekstra for kortreist mat. Også mesterkokken Arne Brimi, kjent blant annet fra TV-serien Gutta på tur, synes det er flott at interessen for norskprodusert mat øker.
- Å verdsette råvarer og spesialiteter fra eget land har noe med identitet og kultur å gjøre. Nordmenn har slik sett mye å være stolte av og mange gode tradisjoner å føre videre, sier Brimi, som nå driver matstedet Vianvang i Vågå i Gudbrandsdalen.
Han tror økt produktmangfold har bidratt til fornyet interesse for norsk mat.
- Våre naturgitte forhold er et svært godt utgangspunkt, men den videre håndteringen av råvarene må også innfri for at maten skal bli førsteklasses, sier Arne Brimi. (Newswire)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat