buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
NORSK: Tre av fire vil ha norsk kjøtt.
 
Ola og Kari vil ha norsk mat

Publisert: 08.jun.2012 04:13
Oppdatert: -
Etter flere års nedgang øker nordmenns interesse for norsk mat, viser en ny undersøkelse.
54 prosent av befolkningen mener nå at det er ganske viktig eller meget viktig at landbruksproduktene vi bruker skal være norske, ifølge undersøkelsen Norske Spisefakta 2012 laget av MMI. Andelen som ønsker at spesielt kjøttvarer skal være norske, er skyhøy. Tre av fire sier seg helt eller delvis enig i at de foretrekker kjøtt som er merket med at det er produsert i Norge. Folk ser også ut til å være mer villige enn før til å betale ekstra for kortreist mat. Hele 62 prosent sier seg helt eller delvis enig i at de vil betale mer for slik mat. Norske Spisefakta 2012 er gledelig lesning for alle som jobber for å fremme norsk kvalitetsmat, mener informasjonssjef Eli Strand i Nortura. - Produksjon, foredling og salg av norske landbruksprodukter utgjør en verdikjede som folk nå setter mer pris på enn ved forrige måling. Det stimulerer til forsterket innsats i arbeidet med kvalitet og produktutvikling, sier Strand.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat