buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Omelett med skinke og asparges
En omelett kan stort sett fylles med det du måtte ha i kjøleskapet.

Publisert: 01.sep.2011 04:12
Oppdatert: -

Dette trenger du:
(1 porsjon):
2 stk. egg
2 ss vann
litt salt
½ ss margarin til steking

Fyll:
2 stk. frisk grønn asparges
2 skiver kokt skinke i strimler
Slik gjør du:
1. Skrell aspargesene, del dem i mindre biter og kok i lettsaltet vann noen minutter. Ta dem opp.
2. Visp egg, vann og salt lett sammen.
3. Legg en klatt margarin i stekepannen. Når den freser, heller du eggemassen i pannen. Skyv massen inn mot midten slik at den flyter ut til sidene. Bruk stekespade av tre eller plast. Når massen er stivnet kan du legge på fyllet på én side, og så brette den ene halvparten over.
4. Hvelv omeletten forsiktig over på tallerken slik at undersiden kommer opp.
Server med brød. (matprat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat