buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Orientalsk svinesauté
Østeninspirert sauté med svinekjøtt, ananas og mangochutney.

Publisert: 23.nov.2015 04:00
Oppdatert: 23.nov.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

600 g svinekjøtt fra flatbiff eller filet

3 ss olje

1 løk

2 epler

1 rød paprika

2 ts karri

1 pose sjysaus (3 dl)

4 dl kremfløte (1 dl piskes til krem og brukes til pynt)

1 liten boks hermetisk ananas i biter

2 ss mangochutney

1 dl mandler

Slik gjør du:

1. Skjær kjøttet i ½ cm tykke strimler. Finhakk løken. Skjær epler i terninger, paprika i strimler og ananas i biter.

2. Lag sjysaus. Krydre kjøttet med salt og brun det raskt i pannen. Ta det ut av pannen.

3. Fres løk og paprika i ca. tre minutter og tilsett epler og karri. La alt frese litt til.

4. Hell over sjysausen og kremfløte og kok opp. Tilsett mangochutney og ananasbiter og kok opp i ca. fem minutter. Smak til med sitronsaft og ev. litt salt.

5. Bland sausen med kjøttet, men pass på at det ikke koker. Pynt med pisket krem og mandler. Server retten med ris og loff.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat