buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Ørret i basilikumsaus

Publisert: 14.feb.2009 05:17
Oppdatert: -
(4 porsjoner)
8 poteter 600 g ørret ½ ss olje ½ ts salt ½ ts pepper Slik gjør du
Kok poteter. Ørretenpensles med olje, salt og pepper.Stekes på brett i ovn på 200°C i ca 15 minutter.
Basilikumsaus 3 sjalottløk 2 ss olje (eller smør) 1 ½ dl hvitvin (eller eplejuice) 3 dl fiskebuljong (utblandet) 2 dl helmelk 3 ss maizenna 1 potte frisk basilikum Slik gjør du
Surr finhakket sjalottløk i olje (eller smør) til den blir myk. Tilsett vin (evt eplejuice)og fiskebuljongen og kok inn til væsken halveres. Tilsett melk, kok opp, rør inn maizenna og la det småkoke i1 minutt. Ha i finhakket basilikum helt på slutten, for å unngå at den blir bitter.

2 hjertesalater 16 cherrytomater Slik gjør du
Del hjertesalaten i to på langs og damp den i 1 minutt. Legg opp to halve hjertesalater på hver tallerken medørretfiletenpå toppen. Server med cherrytomater, poteter ogbasilikumsaus. (mat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat