buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Ostepai med kesambunn

Publisert: 06.feb.2010 05:01
Oppdatert: -
(12 porsjoner)
Paiskall 3 ½ dl hvetemel
60 g smør
1 ½ dl Sans kesam Mager
½ ts salt
2 ss vann
Fyll
1 løk grovhakket
1 ss meierismør
150 g bacon i biter
1 vårløk
250 g jarlsberg eller annen modnet
ost 4 egg
2 ½ dl matfløte
2 ss frisk gressløk finklippet
Slik gjør du
Bland alle ingrediensene til paiskallet i en foodprosessor og la maskinen gå til alt er samlet. La deigen ligge kjølig ca 30 minutter. Kjevle deigen ut til den passer paiformen (paiform ca 24 cm i diameter), og trykk den godt til bunn og opp langs kanten. Prikk med en gaffel. La den hvile i kjøleskapet i ca 15 minutter. Forstek paiskallet ved 200 grader i 15 minutter.
Fyll
Svissløken blank i smør og sprøstek baconbitene. Kutt opp vårløken i små biter. Riv osten eller kjøp ferdigrevet.

Bland egg, fløte og gressløk. Fordel løk, baconbiter og vårløk i det forstekte paiskallet.Dryss osten over og hell over eggeblandingen. Stek paien videre til eggeblandingen er stivnet ved 180 grader i ca 20 minutter.
Server paien lunken med en frisk salat. (mat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat