buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Ostepai med tomat og oliven
 

Publisert: 25.jun.2010 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
Paideig
100 g smør
3 dl hvetemel
2 ss vann
(eller 1 pakke ferdig fersk paideig)

Fyll
3 egg
3 dl matfløte
½ ts salt
1 ts frisk timian
2 ½ dl cheddar
1 dl parmesan
4 soltørkede tomater
1 ss pinjekjerner

Garnering
6 sorte oliven
100 g parmaskinke
6 rødecherrytomater
6 stilker frisk timian

Slik gjør du
Bland alle ingrediensene til paideigen i en foodprosessor og la maskinen gå til alt er samlet. La deigen ligge kjølig i ca 30 minutter. Kjevle deigen ut til den passer paiformen, ca 24 cm i diameter. Prikk med en gaffel. La den hvile i kjøleskapet i ca 15 minutter. Forstek paiskallet ved 200°C i 15 minutter. (Du kan også benytte ferdig fersk paideig.)
Visp sammen egg, fløte, salt og timian, og hell eggeblandingen i paiskallet. Legg på revet ost og soltørkede tomater i paiskallet La det stå i ovnen i 225 °C i 20 minutter. Strø på pinjekjerner mot slutten steikingen. Legg på oliven, parmaskinke, sherrytomater og timian. (mat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat