buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
17. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Ostepirog
Små fylte piroger med ost og skinke egner seg godt som fingermat eller enkel middag med grønn salat.

Publisert: 06.jul.2011 04:12
Oppdatert: -

Dette trenger du til deigen: 3 dl melk
½ pk gjær
3 ss naturell olje
½ ts sukker
8 dl hvetemel

Fyll:

200 g kokt skinke i biter
200 g revet hvitost
200 g revet parmesan
1 ss frisk oregano
1 ss tomatsaus (valgfritt)
1 stk egg til pensling

Slik gjør du:
Varm melken til den er fingervarm. Smuldre gjæren i melken.Ha olje, salt, sukker, og det meste av melet (hold igjen litt til utbakingen) i en bakebolle. Tilsett melkeblandingen. Elt deigen til den er jevn og smidig. Dekk bakebollen med plast, og la den heve på et lunt sted i ca 30 minutter.
Lag fyllet mens deigen hever. Bland skinkebiter, revet ost, oregano og tomatsaus etter ønske.
Ha deigen på et melet bakebord og del i 20 like deler. Trykk ut til tynne, runde lefser. Fordel fyllet på den ene siden, og brett den andre halvparten av deigen over.
Trykk pirogene sammen med en gaffel. Pensle pirogene med sammenpisket egg. Stekes midt i ovnen ved 220°C i 12-15 minutter. (www.brodogkorn.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat