buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
KONKURS: Restauranten Bagatelle.
 
Over og ut for Bagatelle

0
Publisert: 05.sep.2014 04:00
Oppdatert: 05.sep.2014 03:59

Gourmetrestauranten Bagatelle i Oslo stenger for godt etter å ha gått med underskudd i flere år. Restauranten var i sin tid den første i Norge som fikk to stjerner i Michelin-guiden.

- Det har vært investert mye med hjertet når det gjelder Bagatelle, så dette er veldig trist, sier eieren Christen Sveaas til Dagens Næringsliv.

Sveaas skal ifølge avisen ha tapt nærmere 44 millioner kroner på restauranten etter at han overtok som eier i 1996. I tillegg kommer tapene for i år.

Det var kjendiskokken Eyvind Hellstrøm som sørget for den første Michelin-stjernen fire år etter at han selv overtok restauranten i 1982, og i 1993 fikk restauranten to stjerner. Hellstrøm sa opp som kjøkkensjef i 2009 etter en rekke uoverensstemmelser med eieren Christen Sveaas.

- Jeg er ikke overrasket. Det er mer overraskende at de har holdt på så lenge som de har, sier Hellstrøm i en kommentar. (©NTB)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat