buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Ovnsbakt bibringe
Om middagen får stå så lenge i ovnen at du glemmer at du satte den der, er det nesten som å komme til ferdig middag. Oksebringe kan du godt glemme i ovnen noen timer ekstra – den blir bare enda bedre av det.

Publisert: 20.jul.2015 04:00
Oppdatert: 20.jul.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

2 kg bibringe

2 ts salt

1 ts pepper

3 dl rødvin (eventuelt hvitvin)

2 dl vann

4 løk delt i 4

4 gulrøtter delt i grove biter

2 purre i biter

1/4 knollselleri (sellerirot) i staver

2 pastinakker i staver

4 båter grovhakket hvitløk

2 stilker frisk timian

2 ss romtemperert smør

Slik gjør du:

1. Forvarm stekeovn til 220 °C. Fjern slintrer, sener og noe fett fra kjøttet og bind det om nødvendig opp med litt hyssing. Gni det godt inn med salt og pepper og legg det over i en ildfast form.

2. Hell på vin og vann. Dekk formen med aluminiumfolie så det blir tett. Sett formen midt i ovnen i 20?25 minutter. Senk deretter temperaturen i ovnen til 125 °C og la kjøttet stå i minst 2 ½ time.

3. Ta folien av formen og fordel grønnsakbiter rundt kjøttet. Bland smør, timian og hvitløk, og fordel blandingen på toppen av kjøttet. Bak videre midt i ovnen til grønnsakene er møre, ca. 30 minutter.

4. Ta formen ut av ovnen, løft kjøttet over på en skjærefjøl og la det hvile. Sil kraften over i en kjele og la den koke kraftig inn. Dekk grønnsakene med folie slik at de holder seg varme.5. Skjær kjøttet i rause skiver og legg på et fat med grønnsakene ved siden av. Server med hjemmelaget potetmos og innkokt saus. Revet pepperrot eller pepperrotkrem smaker godt til.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat