buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Ovnsbakt kylling med brie og tomat

Publisert: 31.jan.2009 05:21
Oppdatert: -
(4 porsjoner)

1 ss olivenolje
1 finhakket løk
150 g finhakket spekeskinke eller
bacon
4 kyllingfileter, eventuelt strimlet kyllingkjøtt 1 båt finhakket hvitløk
300 g langkornet middagsris
1 kyllingbuljongterning
½ l tomatsaus eller pastasaus
½ potte hakket frisk basilikum
salt og kvernet pepper
200 g brie i skiver
Slik gjør du1: Forvarm ovnen til 180 grader 2: Varm oljen i en stekepanne eller kjele som tåler å stå i stekeovnen. Tilsett løken og fres den til den er myk og blank. Tilsett spekeskinke eller bacon og fres videre i ca. 2 minutter. Tilsett kylling og hvitløk og fres videre til kyllingen har fått litt farge. Rør inn ris, tomatsaus, buljongterning og ca. 1/2 l vann. Krydre med salt og pepper, og kok opp. Sett lokk på pannen, eller dekk med folie og sett inn i stekeovnen. Bak i ovnen i ca. 30 minutter, eller til risen har absorbert det meste av væsken. 3: La pannen hvile på benken med lokket på i 5 minutter. Rør inn hakket basilikum. Sett på grillelementet i ovnen. Legg brien som et lokk på toppen av risen og plasser pannen under grillen i ca. 5 minutter eller til osten begynner å smelte og bli gyllen. Dryss over basilikum og server. (mat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat