buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Ovnsbakt kyllingfilet
Prøv en mager rett med griljerte og ovnsbakte kyllingfileter. Potetsalaten er laget på matyoghurt og er heller ikke fet.

Publisert: 06.jun.2012 04:12
Oppdatert: -
Porsjoner 4
4 stk kyllingfilet
2 ss dijonsennep
2 stk tomat salt og kvernet pepper
2 ss griljermel
1 ss mandelflak
Potetsalat med yoghurt, kapers og frisk mynte:
1 kg potet
2 båt finhakket hvitløk
2 dl matyoghurt
ca. 1 ss sitronsaft
1 ts sukker
3 stk finsnittet vårløk
½ potte hakket frisk mynte
3 ts hakket kapers
salt og kvernet pepper
Slik gjør du
1. Tørk kyllingfiletene godt og klem dem med hånden, slik at de blir litt flate. Bre et lag dijonsennep på hver. Skjær tomatene i tynne skiver og legg dem på kyllingfiletene.
2. Bland sammen griljermel og mandelflak og dryss over. Legg bakepapir i bunnen av en liten ildfast for form og legg kyllingfiletene i formen. Stek filetene ved 180 ºC i ca. 25 minutter.
3. Kok potetene i lettsaltet vann i ca. 20 minutter til de er møre. Avkjøl.
4. Bland yoghurt med resten av ingrediensene og smak til med salt og pepper. Hell dressingen over potetene og bland forsiktig. Pynt med mynteblader og snittet vårløk.
Server ovnsbakte kyllingfileter med god og mager potetsalat.
(Matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat