22. okt
 
Ovnsbakt kyllingfilet
Prøv en mager rett med griljerte og ovnsbakte kyllingfileter.

Publisert: 30.jul.2016 04:00
Oppdatert: 30.jul.2016 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

4 kyllingfileter

2 ss dijonsennep

2 tomater

salt og kvernet pepper

2 ss griljermel

1 ss mandelflak

Potetsalat med yoghurt, kapers og frisk mynte:

1 kg poteter

2 båter finhakket hvitløk

2 dl matyoghurt

ca. 1 ss sitronsaft

1 ts sukker

3 finsnittete vårløk

1/2 potte hakket frisk mynte

3 ts hakket kapers

salt og kvernet pepper

Slik gjør du

1. Tørk filetene godt og klem dem slik at de blir litt flate. Bre et lag dijonsennep på hver. Skjær tomatene i tynne skiver og legg dem på filetene.

2. Bland sammen griljermel og mandelflak og dryss over. Legg bakepapir i bunnen av en liten ildfast for form og legg kyllingfiletene i formen. Stek filetene ved 180 ºC i ca. 25 minutter.

3. Kok potetene i ca. 20 minutter til de er møre. Avkjøl.

4. Bland yoghurt med resten av ingrediensene og smak til med salt og pepper. Hell dressingen over potetene og bland forsiktig. Pynt med mynteblader og snittet vårløk.

(Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke