buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Ovnsbakt laksefilet
 
Ovnsbakt laksefilet
Ovnsbakt laksefilet med kål og poteter er enkelt å lage og passer perfekt i en travel hverdag. Baker du fisken i stekeovnen kan du raskt tilberede mat til mange, med et flott resultat.

Publisert: 07.mai.2014 04:00
Oppdatert: 07.mai.2014 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

600 g laksefilet

12 ts salt

2 ts sitronpepper

1 ss margarin eller olje, til steking

14 hodekål, nykål eller kinakål

14 ts salt

2 ss smør

8 poteter

Slik gjør du:

1. Kok potet i en kjele med lettsaltet vann til de er møre.

2. Del laksefilet i porsjonsstykker. Pensle filetene med litt margarin eller olje. Krydre med salt og sitronpepper.

3. Legg filetene på et bakepapirkledd stekebrett. Bak filetene på 180 °C i 10-15 minutter avhengig av tykkelse.

4. Del kål i båter og kok dem møre i en kjele med lettsaltet vann. Hell av vannet og ha på smør.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat